Informal Office Space

Aia-Studio were tasked to transform an out-dated studio flat into an informal office space for staff within a SYHA extra care scheme. A home office concept was adopted with bench seating and break out spaces.

 

The removal of a bathroom and partition wall has created space for staff to share information on the ideas wall, or alternatively use the drop-down desks if privacy and concentration are needed. The joining room is ideal for meetings or a temporary base for staff on the move. An accent colour inspired by the brickwork of the building ran throughout the room. A modern sliding door was included to allow for privacy.​

Interested in this project – 
contact projects@aia-studio.com

 

Gallery

 

Let's work together on your next project, 

projects@aia-studio.com

+44 7960 267837

 

FLOOR 1, 281/3 Glossop Rd, Sheffield S10 2HW