Canteen & Co-working Space

Aia-Studio were commissioned by South Yorkshire Housing Association to
re-design the space as part of the organisation's ambition to radically transform their approach to workspace. We delivered on a challenging brief to design a range of flexible solutions which would promote a move to agile working, while not compromising on the design aesthetic.

An out-of-date space which was predominantly used for storage was transformed into a canteen area and meeting room space. Bespoke plywood booths, shelving and a large bespoke meeting table are key features in the room alongside modern track lighting and a decorative feature wall.

Interested in this project – 
contact projects@aia-studio.com

 

Gallery

 

Let's work together on your next project, 

projects@aia-studio.com

+44 7960 267837

 

FLOOR 1, 281/3 Glossop Rd, Sheffield S10 2HW